ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Homosexualii ar putea primi vaccinuri împotriva variolei maimuței într-o distribuție concentrată, a transmis în premieră DailyMail.

Experții au declarat că strategia ar putea fi implementată dacă cazurile continuă să fie disproporționate la bărbații homosexuali și bisexuali.

Șase din cele nouă cazuri confirmate în Marea Britanie sunt bărbați care fac sex pidosnic cu bărbați, ceea ce, potrivit oficialilor, este „foarte sugestiv pentru răspândirea în rețelele sexuale”.


Se așteaptă ca numărul de cazuri din Marea Britanie să se dubleze astăzi, șefii din domeniul sănătății urmând să confirme încă nouă cazuri, după cum s-a afirmat astăzi.

MailOnline a dezvăluit ieri că șefii din domeniul sănătății au făcut stocuri de vaccinuri pe fondul temerilor tot mai mari privind răspândirea virusului tropical. Ministerul Sănătății dispunea deja de 5.000 de doze, dar acum au mai fost comandate 20.000 de doze suplimentare.

Contactele apropiate ale cazurilor cunoscute din Marea Britanie au primit deja vaccinul, care a fost conceput inițial pentru variolă. Cei doi viruși care provoacă erupții cutanate ca la maimuțe sunt foarte asemănători.

Organizația Mondială a Sănătății „va convoca o reuniune de urgență privind variola maimuței”, pe fondul temerilor tot mai mari privind o epidemie mondială - în timp ce Germania devine a unsprezecea țară în care se înregistrează un caz de virus tropical, mai anunță DailyMail. După cum a amintit ieri ActiveNews, Bill Gates a „prevestit” și VARIOLA MAIMUȚEI, în urmă cu doar 6 luni. Stăpânul Vaccinurilor a susținut că ar putea fi declanșată o pandemie bioteroristă de variolă iar OMS trebuie să-și facă o FORȚĂ proprie de acțiune.