ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru discursul în care Joe Biden a declarat că jumătate din poporul american este „extremist” și „periculos”, Păpușarii săi i-au creat un decor rupt parcă din filmele horror și i-au cerut să pară înspăimântător.

Personajul „Biden” de joi seara, care a susținut un discurs despre „sufletul națiunii”, a părut total diferit de Joe Biden, cel de toate zilele.

Imaginea președintelui SUA s-a apropiat foarte tare de reprezentarea grafică „Dark Brandon”, creată de propaganda chineză, a observat ZeroHedge.

Sau de a personajului din „V de la Vendetta”.

Decorul și mai ales culorile luminilor de fundal, de un roșu sângeriu, au sugerat frapant un cadru infernal. Sau un fundal semănând cu cel al discururilor lui Hitler..

Senzația creată era atât de înspăimântătoare, încât CNN a decis de capul lui – gest de lingăi? - să modifice culorile chiar în mijlocul discursului, făcându-le mai prietenoase. Sau mai puțin „hitleriste”, spune ZeroHedge.

(Că este vorba de o inițiativă individuală a CNN, fără nici o legătură cu Casa Albă, o dovedește faptul că modificarea nu a avut loc nici pe fluxul oficial, nici în transmisiunile altor posturi.

Iată cum arăta decorul discursului ÎNAINTE de modificarea operată de CNN.

Și DUPĂ.

Priviți schimbarea culorilor la o viteză de redare de două ori mai mare.


 

 

(Observație: la viteză dublă, gesturile și mimica agresivă a feței, felul răstit în care mușcă din cuvinte, îl fac pe Joe Biden să semene pe alocuri cu Adolf Hitler, în tonul decorului! Tocmai când a vorbit despre extremismul simpatizanților lui Trump!).

Întrebare: Ce pun la cale Păpușarii? Ce mesaj au vrut să transmită când l-au transformat pe Joe Biden în personaj de film de groază?

Ce scenariu horror se pregătește în America?