ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O Ungarie condusă de Viktor Orban nu merită să producă următorul iPhone, scrie Huffington Post.

Premierul Viktor Orban, vizibil xenofob și antimusulman, a aruncat mai multe jigniri la adresa refugiaților, care traversează Ungaria pentru a ajunge în țările nordice.
 
Totuși, Viktor Orban nu e singur.
 
În Grecia, oameni mascați atacă bărcile în care se află imigranții sirieni, în încercarea de a-i împiedica să ajungă pe țărmurile Uniunii Europene și chiar în Germania, unde guvernul a anunțat că vor fi primiți peste 800.000 de refugiați.
Imaginile cu oamenii care pleacă pe jos din Gara Budapesta spre Austria, demonstrează reticența națiunilor de a oferi adăposturi sigure pentru cei suficienți de norocoși să pună piciorul într-o țară stabilă.

Dar să nu uităm că unul dintre oamenii care a avut un impact masiv asupra civilizatiei în ultimul deceniu, este fiul unui sirian care a migrat în SUA în 1954, povestește Alexander C. Kaufman.