ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, nu a raportat venituri pe care le-a încasat din funcția deținută în 2014 în consiliul de administrație al firmei ucrainene Burisma Holdings de aproximativ 400.000 de dolari. Afirmația a fost făcută chiar de un avocat al firmei sale care a menționat că declarațiile sale fiscale trebuiau modificate, arată un e-mail obținut de Fox News.

Memo-ul datat pe 16 ianuarie 2017, unul dintre multiplele e-mailuri noi obținute de Fox News, detaliază veniturile fiului lui Joe Biden pentru anii 2013-2015, în scopuri fiscale.

Săptămâna trecută, Biden a confirmat că se află sub anchetă federală pentru „afacerile sale fiscale”.
 
 
E-mailul, despre care a informat prima dată NBC News, i-a fost trimis lui Hunter Biden de Eric Scherwin, care la acea vreme era președinte al Rosemont Seneca. „În 2014, v-ați alăturat consiliului de administrație Burisma și trebuie în continuare să vă modificați  datele din 2014 pentru a reflecta veniturile nedeclarate de la Burisma”, i-a scris Scherwin lui Hunter Biden. „Aceasta înseamnă aproximativ 400.000 de dolari în plus, astfel încât venitul dvs. în 2014 a fost de aproximativ 1.247.328 de dolari”.
 
 
E-mailul indica faptul că în 2013 impozitele Hunter Biden au raportat „venituri de 833.614 USD”, în 2014 „taxele dvs. au raportat venituri de 847.328 USD. (Se va modifica la 1.247.328 USD)”, iar în 2015 a raportat venituri de 2.478.208 USD.”

Scherwin a descris veniturile lui Hunter Biden în 2013 și 2014 drept „ani normali”, când veniturile sale „s-au bazat aproape exclusiv pe veniturile de la Rosemont Seneca și Boies”. Scherwin a continuat să explice cum era cu veniturile lui Hunter Biden, adăugând: „Întrucât nu ai fi putut trăi cu aproximativ 550.000 de dolari pe an, ai„ „împrumutat” niște bani de la RSB înainte de plăți.”
 
 
Acest e-mail părea să vină ca parte a unei discuții între Scherwin și Hunter Biden după divorțul său, vizând în special pensia alimentară și plățile de întreținere pentru copii.

Într-un e-mail trimis a doua zi, la 17 ianuarie 2017, obținut și de Fox News, Scherwin a prezentat un exemplu de plăți pentru întreținerea copilului.

„De exemplu, dacă ar fi să oferi 10.000 USD în pensie alimentară și 10.000 USD în pensie alimentară pentru copii, ai avea nevoie de 30.000 USD pe lună pentru venituri înainte de impozitare sau 360.000 USD pe an”, a scris Schwerin, adăugând un alt scenariu, inclusiv că Hunter Biden ar putea plăti „școlarizarea pentru fete.”

O sursă guvernamentală a declarat pentru Fox News că Hunter Biden a fost un subiect / țintă a anchetei marelui juriu. Potrivit sursei, o „țintă” înseamnă că există o „mare probabilitate ca o persoană să fi comis o infracțiune”, în timp ce un „subiect” este cineva despre care „nu știi sigur” a comis o infracțiune.Sursa a mai declarat pentru Fox News că această investigație a fost bazată, parțial, pe rapoartele de activitate suspectă (SAR) cu privire la tranzacții externe suspecte.
 
 
O altă sursă familiarizată cu ancheta a declarat pentru Fox News că SAR-urile priveau fonduri din „China și alte națiuni străine”.