ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 2018, Hunter Biden a plătit unui proxenet rus 25.000 de dolari din contul bancar al lui Joe Biden, determinând Serviciul Secret să descindă de urgență la hotelul său, potrivit canalului TV FoxNews.

Întregul model de afaceri al familiei Biden consta în a vinde cetățenilor străini acces la cele mai înalte niveluri ale guvernului SUA fără a se înregistra conform Legii privind înregistrarea agenților străini, încălcând legea federală.

Familia Biden a manevrat banii prin intermediul partenerilor de afaceri și al companiilor fictive, fiind obținuți ilegal ca agenți străini neînregistrați, reprezentând interese în Rusia, China și Ucraina.

Printre dovezile care susțin aceste afirmații sunt înregistrări bancare, extrase de transfer bancar, rapoarte de activitate suspectă, mărturii ale martorilor și date de pe laptopul lui Hunter Biden, date pe care FBI le-a verificat ca fiind autentice în 2019.

Laptopul conține ultimul deceniu din viața lui Hunter Biden, inclusiv sute de mii de e-mailuri, mesaje text, înregistrări audio și fotografii.

Șase bănci, printre care JP Morgan, Bank of America și Wells Fargo, au transmis Departamentului Trezoreriei peste 170 de rapoarte de activitate suspectă cu privire la familia Biden, în legătură cu implicarea lor în spălare de bani, trafic de persoane și fraudă fiscală.

Orice familie americană obișnuită s-ar confrunta cu pedeapsa de închisoare pe viață.

Cu toate acestea, Biden locuiește la Casa Albă, unde folosește ca armă același Departament de Justiție, care tocmai a fost prins oferindu-i lui Hunter Biden o înțelegere împotriva principalului lor rival politic.