ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiul președintelui Statelor Unite, Hunter Biden, a ajuns la un acord în justiție și va pleda vinovat pentru mai multe capete de acuzare.

Hunter Biden a fost pus sub acuzare marți pentru deținerea ilegală a unei arme, în 2018, precum și pentru neplata taxelor în 2017 și 2018.

Fiul lui Joe Biden a ajuns la un acord în justiție cu acuzarea și va pleda vinovat pentru delicte fiscale. De asemenea, a încheiat un acord de probațiune pentru acuzația de deținere de arme de foc, scrie Axios.

Biroul procurorului David Weiss, care se ocupă de cazul Hunter Biden, a declarat că ancheta împotriva acestuia își urmează cursul, potrivit CBS News.

Unul dintre avocații lui Biden Jr., Christopher Clark. a declarat pentru CBS că a înțeles că „ancheta care durează de cinci ani ar fi fost încheiată”.

Clark a invocat dependența de droguri a clientului său drept circumstanță atenuantă pentru faptele aflate în actul de acuzare.

Cel mai probabil, Hunter Biden va scăpa de închisoare cu o cură de dezintoxicare.

Însă fiul președintelui mai face și obiectul unei anchete a Comisiei de Supraveghere a Camerei Reprezentanților, care se ocupă de posibile luări de mită în cadrul afacerilor sale din străinătate.

În acest dosar, care privește afacerile din Ucraina și China ale familiei Biden, sunt indicii serioasecă ar fi implicat în acte de corupție însuși Joe Biden.

https://www.activenews.ro/opinii/Bomba-in-America-Este-SANTAJAT-Joe-Biden-de-regimul-Zelenski-182608