ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului.
 
ACTUALIZARE "Toți rezidenții au fost evacuați", a declarat comandantul poliției din Dubai, generalul Khamis Matar al-Mzeina, la postul de televiziune Al-Arabiya, fără să facă precizări în legătură cu personalul acestui hotel.
 
ACTUALIZARE Incendiul declanșat la hotelul din Dubai nu s-a soldat cu victime, a anunțat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters. Ceremoniile de Anul Nou se vor desfășura în continuare, au anunțat autoritățile din Dubai.
 
Un incendiu puternic a izbucnit la un hotel din Dubai, chiar în piața în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion.

Aproximativ 20 de etaje ale hotelului Address Downtown au luat foc. Deocamdată nu se știe cauza incendiului masiv. 

Aceasta este a 36-a clădire din lume ca înălțime, fiind situată în apropierea uriașului Burj Khalifa.
 
La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, potrivit Mediafax. Nu se știe deocamdată dacă sunt victime.