ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția a îndepărtat un grup de lesbiene de la un marș al homosexualilor din Cardiff, după ce un ofițer a fost filmat în timp ce le spunea femeilor care au o atitudine critică față de disforia de gen să se dea la o parte din cauza unei „confruntări” cu un marș homotranssexual și susținătorii acestuia, transmite DailyMail.

Grupul de activiste lesbi "Get The L Out UK", care "se opune... transgenderismului” (foto sus), a transmis imagini de la evenimentul Cardiff Pride de ieri (video mai jos).

În clip, doi participanți rivali la marș pot fi văzuți strigând unul la celălalt pe strada St Mary în timpul marșului LGBTQXYZWK?+.

Organizatorii evenimentului, Pride Cymru, au afirmat între timp că grupul de lesbiene a „întrerupt” marșul și că nu erau înregistrate pentru a participa.

Ofițerul de poliție poate fi auzit spunându-le femeilor că grupul lor „provoacă confruntări între diferite grupuri de persoane”.

Grupul ținea bannere pe care scria „transactivismul rade lesbienele” și „lesbienelor nu le plac penisurile".

Femeile sunt apoi auzite replicând: „Suntem lesbiene, este vorba de mândria Cardiff”.

Ofițerul de poliție răspunde, spunând: „Orice ați fi... în acest moment, provocați confruntări”.

Acesta adaugă: „Pentru a ne asigura că sunteți în siguranță, vă vom îndepărta de pe drum”.

O activistă mai tare-n gură îi spune polițistului care apăra drepturile homosexualilor: „Vreau să mă asigur că înțeleg că îndepărtați lesbiene de la un marș LGBT”.

Iată că s-a ajuns și la asta!...

VIDEO: