ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol plătit, inedit pentru spațiul mediatic autohton, a apărut de puțin timp în presa online din România, respectiv chiar la ȘtiripeSurse. Articolul ce poartă în mod corect semnul distinct de Publicitate face reclamă deșănțată „moliei” de Bideb și „cârtiței” Haley, după cum sunt supranumiți în presa conservatoare americană cei doi candidați, unul democrat și altul republican anti-Trump.

În articolul plătir se spune că „Joe Biden a surprins, câștigând primara democrată prin voturi scrise, deși nu a fost inclus din oficiu pe lista de votare din cauza unei decizii a partidului.”

„Punctul central al acestei competiții este, la acest moment, președintele în exercițiu Joe Biden, care se profilează ca principalul favorit pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.”, se minte absolut aberant în articolul plătit.

„Liderul democraților a primit o cotă de 1.45 pentru alegerile prezidențiale din SUA din acest an, în timp ce Donald Trump este considerat outsider, având o cotă de 2.80 la casele de pariuri online.”, se mai scrie în producția publicitară.

„Joe Biden a câștigat primara democrată prin voturi scrise, obținând 63.9% din voturi, în ciuda faptului că nu a fost trecut inițial pe lista candidaților. Acest rezultat demonstrează faptul că Biden se bucură de o susținere covârșitoare, care o depășește cu mult pe cea a contracandidaților săi, Dean Phillips (19.6%) și Marianne Williamson (4.0%).”, se afirmă în stil Scînteist în respectiuvul articol în care este susținută indirect și contra-candidata lui Trump, Nikki Haley, o „cârtiță” democrată în tabăra republicană.

„Haley, pe de altă parte, a rămas fermă în fața susținătorilor săi, subliniind că cursa este departe de a fi încheiată și că urmărește să concureze în scrutinul primar din statul său natal, Carolina de Sud. „Ați auzit discuțiile din clasa politică... Toți se grăbesc să spună că această cursă s-a terminat. Ei bine, am o veste pentru ei: Această cursă este departe de a fi terminată. Mai sunt zeci de state de parcurs”, a spus Haley.”, după cum prezintă propagandistic articolul publicitar în cauză, recunoscând totuși că Trump are mai multe șanse să se confrunte cu Biden, „principalul favorit pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.”

În realitate, până și agenția globalistă Reuters a fost silită să admită luna trecută că „Biden este aproape de cel mai scăzut nivel al președinției sale”, cu 53% dintre americani dezaprobând acțiunile sale, dezaprobare care a ajuns astăzi la aproape 55%. Cele mai recente sondaje din toate statele SUA pot fi vizionate AICI.

Se pune întrebarea firească: Cine poate plăti o asemenea „știre”?

Vedeți și Soros e "îngrijorat" că Donald Trump va câștiga alegerile din 2024 și va "pune în pericol” globalismul