ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul pentru securitate al lui Trump vizitează Moscova pentru a pregăti întâlnirea dintre președintele american și Vladimir Putin.

Consilierul pentru securitate națională al președintelui SUA, John Bolton, merge săptămâna viitoare la Moscova, pentru a pregăti o posibilă întrevedere între președintele american Donald Trump și omologul său rus Vladimir Putin. CNN susține, citând surse diplomatice, că întrevederea ar putea avea loc, la jumătatea lunii viitoare, probabil la Viena.

Marți, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, declara că deocamdată nu există planuri pentru o întrevedere între Vladimir Putin și Donald Trump înainte de summitul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), care va avea loc în perioada 11-12 iulie la Bruxelles.

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat pe 10 iunie că este pregătit să se întâlnească cu omologul său american „imediat” ce Donald Trump va fi pregătit pentru o reuniune între cei doi lideri. El a adăugat că nu a discutat cu Donald Trump despre locul în care ar putea avea loc o astfel de întâlnire.

Washington Post a fost primul care a scris că Trump se va întâlni cu omologul său rus în Europa la jumătatea lunii iulie. Chiar și în acest caz, Casa Albă nu a confirmat informația. Președintele american ar trebui să participe la summitul NATO de la Bruxelles din 11 și 12 iulie.

Ultima întâlnire dintre Trump și Putin a avut loc cu ocazia G20 de la Hamburg în vara trecută.