ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europenii care vor să ajungă în SUA pe calea aerului nu mai au voie cu laptopurile în avion. Decizia a fost luată de american în baza ordinului semnat de președintele Trump privind sporirea măsurilor de securitate.

Turiștii din Europa care zboară către Statele Unite ar putea fi obligați să renunțe la laptop-urile din bagajele de mână.  Pasagerii care călătoresc din Europa în SUA ar putea fi împiedicați să urce cu gadgeturi și electronice de dimensiuni mari la bordul avionului, de teamă că bateriile pot fi transformate într-un dispozitiv suficient de puternică pentru a produce o explozie, scrie Mediafax.

De altfel, zece țări din Orientul Mijlociu și Africa au primit încă din luna martie această interdicției, relatează Daily Mail.

Deși oficialii americani nu au precizat și de când se va aplica măsura pentru Europa, Daily Beast dezvăluie că anunțul va fi făcut joi.