ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul rus și patronul clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, a sosit luni în Israel și a obținut cetățenia israeliană, informează canalul privat local "10", relatează AFP și DPA, citate de Agerpres.

Un responsabil al departamentului din cadrul biroului premierului Benjamin Netanyahu însărcinat cu afacerile comunităților evreiești din fosta Uniune Sovietică a declarat că „Roman Abramovici a făcut o cerere de viză de imigrare în Israel la ambasada de la Moscova”, potrivit canalului "10".

„Documentele sale au fost examinate în virtutea Legii întoarcerii, el avea efectiv dreptul la statutul de imigrant în Israel și a obținut o viză de imigrare”, a adăugat aceeași sursă.

Relațiile între Rusia și Marea Britanie traversează o perioadă de tensiuni din cauza, în special, a otrăvirii unui fost agent dublu rus în Anglia, pentru care autoritățile britanice acuză Moscova, care respinge aceste acuzații cu vehemență.