ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Gruparea teroristă Statul Islamic a publicat un clip de propagandă cu un băiat american, în vârstă de 10 ani, aflat la Rakka, în Siria, care îl amenință pe președintele american Donald Trump, a anunțat centrul de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE.

Băiatul, care se prezintă drept Yousef și care susține că este fiul unui soldat american, susține că s-a mutat în Siria cu mama sa, în urmă cu doi ani, scrie Al Araby,co.uk.

În clipul de șapte minute, copilul pare să citească mesajul și este arătat plimbându-se printre ceea ce afirmă că sunt ruinele orașului sirian Rakka.

„Mesajul meu către Trump, marioneta evreilor: Allah ne-a promis victorie, ți-a promis ție înfrângere”, spune Yousef.

„Această luptă nu se va termina la Rakka sau Mosul. Se va termina pe pământurile tale”, a adăugat băiatul, care vorbește engleză fluent, cu accent american.

În unele secvențe, el apare citind în arabă, din Coran, și ținând o pușcă în mâini.

Gruparea teroristă a mai folosit în trecut ostatici occidentali în clipuri de propagandă, dar este prima dată când apare un copil american. Departamentul de Stat a condamnat vehement înregistrarea.

Gruparea islamistă a recrutat mii de copii în Irak și Siria, iar zeci dintre ei au fost trimiși pe front și au murit.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews