ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când Ecaterina cea Mare pleca într-o călătorie prin Rusia sfârșitului de secol XVIII, amantul ei, Grigori Potemkin mergea înaintea sa și construia la repezeală fațade de clădiri de-a lungul străzilor principale ale localităților prin care urma să treacă țarina.

Astfel, un oraș „Potemkin” era un fals, o minciună care umfla competența și hărnicia primarului său.

În timp ce priviți acest video amintiți-vă că, potrivit statisticii oficiale, Biden a obținut mai multe voturi decât oricare alt președinte în istoria Statelor Unite, inclusiv Barack Obama:


Al doilea video arată un miting al lui Donald Trump, în Florida, pe 2 iulie:


Până acum, mai mult de 245.000 de persoane au vizionat acest video, iar alte câteva zeci de mii de oameni au făcut efortul de a participa personal.

De asemenea, peste 427.000 de oameni au văzut înregistrarea pe Rumble.

Și pentru că tot a venit vorba despre mitingurile lui Trump, înregistrarea video cu participarea sa la mitingul din Wellington, Ohio, la sfârșitul lui iunie, a fost văzută de peste un milion de ori.

Pe de altă parte, cine vizitează canalul de YouTube al lui Joe Biden (Trump este interzis pe YouTube), veți putea constata diferența de audiență a actualului președinte față de predecesorul său.

Astfel, discursul de 4 iulie al lui Joe Biden (de fapt al lui Jill Biden) a reușit să adune doar 16.000 de vizualizări.
 
 
 
De remarcat și cele două săgeți roșii din imagine: prima arată un teribil raport de 417 „like-uri” față de aproape 4.000 de „dislike-uri”; a doua indică faptul că au fost închise comentariile, dintr-un motiv nu prea greu de ghicit - erau în conformitate cu raportul „like” - „dislike”.

Nici unul dintre video-urile lui Biden nu are o situație mai bună. Cine are curiozitatea să caute pe pagina sa de YouTube va descoperi că nu există nici unul care să fi fost privit de mai mult de 20.000 de oameni, că raportul „like” - „dislike” este la toate la fel de îngrozitor și că la toate comentariile sunt oprite.

În ciuda uriașului aparat de propagandă care îi pompează imaginea, Biden nu își poate depăși statutul de președinte „Potemkin”. Un președinte fals.