ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O persoană îmbrăcată în Iepuraș de Paști a intervenit în timp ce Joe Biden începuse să discute subiecte „periculoase” și l-a tras deoparte, în timp ce președintele părea foarte confuz.

Thomas C. Dillon, fost consilier politic al premierului britanic Boris Johnson a surprins cu telefonul un moment bizar, petrecut luni, cu ocazia tradiționalei vânători de ouă organizată a doua zi de Paști pe peluza Casei Albe.

Imaginile, postate de Dillon pe Twitter, au devenit în scurt timp virale, provocând un val de ironii.

În timp ce vânătoarea de ouă se afla în plină desfășurare, în imagini se vede cum Biden se apropie de mulțimea privitorilor de pe  margine și începe să discute cu o ziaristă.

Președintele poate fi auzit în timp ce bâiguie:

„Pakistanul nu ar trebui... Afganistanul ar trebui...”

În acel moment se apropie de Biden o persoană deghizată în Iepuriță de Paști.

„O, uite Iepurașul de Paști”, poate fi auzit exclamând cineva din asistență.

Iepurița își agită mâinile ridicate prin fața ochilor președintelui, pentru a-i atrage atenția, în timp ce acesta pare foarte confuz și nu înțelege ce se petrece. Ba chiar pare un pic agasat de prezența Iepuriței care îi întrerupe explicațiile.

Pe Twitter, Dillon a comentat:

„Joe Biden a fost repede întrerupt de Iepurașul de Paști după ce a început să comenteze despre Afganistan și Pakistan la Casa Albă.”

Nu s-a aflat cine era persoana deghizată în Iepuriță care l-a salvat pe Joe Biden de încă un moment penibil.