ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O imagine cu Hillary Clinton a devenit virală pe internet și arată încă o dată că  trăim în „epoca selfie-urilor”. În fotografie se poate observa o mulțime de oameni care stă cu spatele la Hillary Clinton în graba de a-și face un selfie cu candidata la președinția SUA.

Hillary Clinton, prima femeie care ar putea deveni președintele Statelor Unite, face cu mâna unei mulțimi în fața căreia urma să susțină un discurs. Însă, în loc ca cei din încăpere să fie atenți la ea, i-au întors spatele pentru a face o fotografie cu candidata democrată.

Fotografia a fost realizată de Barbara Kinney, fotograf în cadrul campaniei lui Hillary Clinton. Imaginea a fost postată pe Twitter de un membru al campaniei candidatei la președinția SUA și a fost distribuită de 16.000 de ori în doar câteva ore.