ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia a trimis în Siria nu doar armament performant, ci şi drone care filmează la o rezoluţie uluitoare.

Televiziunea rusă de stat a difuzat o înregistrare în care se văd nu doar tancurile şi blindatele în plină acţiune la Damasc, dar şi oameni pe străzi şi chiar tranşee.

Forțele aeriene ruse au ucis sute de teroriști în Siria, a declarat recent președintele rus Vladimir Putin, arătând că există progrese semnificative în lupta împotriva grupării jihadiste Statul Islamic, de la începerea operațiunilor aeriene ruse în această țară.

"Acționând din aer și de pe mare, în coordonare cu armata siriană, militarii noștri au obținut rezultate impresionante. Au fost distruse zeci de puncte de comandă și depozite cu muniții, sute de teroriști au fost uciși, a fost distrusă o mare cantitate de tehnică militară", a afirmat liderul de la Kremlin, la summitul Comunității Statelor Independente din Kazahstan.