ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un lac din California a secat, în mod misterios, de la o zi la alta, lăsând în urmă un peisaj apocaliptic, cu mii de pești morți, informează CBS.

Lacul Walker din nordul Californiei a secat peste noapte, lăsând localnicii cu gura căscată. Aceștia au mărturisit că sâmbăta trecută au fost la pescuit, iar a doua zi locul era secat. 

Lacul era folosit ca un lac de acumulare de către o companie de electricitate, Pacific Gas & Electric(PG&E). Compania afirmă însă că nu a dat drumul barajului și că lacul a rămas pur și simplu fără apă.

Localnicii afirmă însă că mai era apă pentru două săptămâni și că peștii puteau fi relocați, însă compania nu este acord. "Este un rezervor plat, nu este adânc deloc. La un moment dat, urma să sece", a afirmat Paul Moreno, purtătorul de cuvânt al PG&E.
 
FOTO: Lacul, cu o zi înainte de a seca