ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zeci de persoane și-au pierdut viața după ce o pasarelă a unui pod aflat în construcție s-a prăbușit peste o șosea, în orasul Calcutta, din estul Indiei.

Potrivit CNN, care citează autoritățile locale, numărul morților se ridică la 22 și cel al răniților la 75. Pompieri și oameni simpli au încercat să-i scoată cu mâinile goale pe cei prinși sub dărămăturile structurii de metal și ciment construită în apropierea unui cartier comercial.

În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea o mână însângerată ieșind de sub ceea ce părea a fi o traversă de mari dimensiuni. Oamenii încercau să ofere sticle cu apă supraviețuitorilor prinși sub dărămături.

”Situația este îngrozitoare. Până acum nimeni nu are habar câți oameni sunt blocați”, a declarat un ofițer de poliție sosit la fața locului.

Un martor a declarat pentru Reuters că paramedicii încercau să elibereze oamenii dintr-un taxi care a fost zdrobit în urma prăbușirii pasarelei. Structura se afla în construcție din 2009, iar data finalizării lucrării fusese depășită în mai multe rânduri.