Imigranții ajung pe prima pagină a ziarelor nu doar pentru agresiunile sexuale comise, ci, mai nou, și pentru acte de canibalism.  Trei imigranți africani din Insulele Capului Verde au fost arestați duminică seara în suburbia afro-islamică din Paris, Clichy-sous-Bois (Seine-Saint-Denis), pentru violență și canibalism, provocând mutilări ale victimelor.

Cei trei sunt acuzați că au atacat un bărbat care mergea pe Aleea Victor Berlioz, i-au mușcat o ureche și buza de jos și le-au mâncat, scrie Le Parisien. Victima s-a luptat cu atacatorii, rănindu-l pe unul dintre ei, înainte ca poliția să ajungă la fața locului și să-i aresteze pe cei trei africani, relatează breitbart.com.

Clichy-sous-Bois și-a căpătat în ultimii ani o reputație extrem de proastă, ajungând să fie considerată una dintre numeroasele „no-go zones” (zone în care legea statului nu poate fi aplicată) de la periferiile capitalei Franței.

Zona a devenit cunoscută încă din 2005 pentru violentele tulburări de stradă izbucnite după ce câțiva adolescenți, urmăriți de poliție, s-au ascuns într-o stație de electricitate și au murit electrocutați. Violențele din suburbia pariziană au durat  săptămâni întregi și s-au soldat cu zeci de răniți și de arestați.

De atunci, Clichy-sous-Bois a mai cunoscut și alte tulburări, mai ales în ultimii ani, pe fondul creșterii fenomenului imigrațional și al radicalismului islamic.

Multe alte suburbii din zona Seine-Saint-Denis au fost declarate „no-go zones” din cauza nivelului ridicat de criminalitate.

Așa-numitele „violențe gratuite” au crescut în mod exponențial în ultimii ani, în Franța, ajungând la 777 de acte violente pe zi, care nu au fost motivate de alți factori, precum furtul, jaful etc.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews