ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imigranții ajung pe prima pagină a ziarelor nu doar pentru agresiunile sexuale comise, ci, mai nou, și pentru acte de canibalism.  Trei imigranți africani din Insulele Capului Verde au fost arestați duminică seara în suburbia afro-islamică din Paris, Clichy-sous-Bois (Seine-Saint-Denis), pentru violență și canibalism, provocând mutilări ale victimelor.

Cei trei sunt acuzați că au atacat un bărbat care mergea pe Aleea Victor Berlioz, i-au mușcat o ureche și buza de jos și le-au mâncat, scrie Le Parisien. Victima s-a luptat cu atacatorii, rănindu-l pe unul dintre ei, înainte ca poliția să ajungă la fața locului și să-i aresteze pe cei trei africani, relatează breitbart.com.

Clichy-sous-Bois și-a căpătat în ultimii ani o reputație extrem de proastă, ajungând să fie considerată una dintre numeroasele „no-go zones” (zone în care legea statului nu poate fi aplicată) de la periferiile capitalei Franței.

Zona a devenit cunoscută încă din 2005 pentru violentele tulburări de stradă izbucnite după ce câțiva adolescenți, urmăriți de poliție, s-au ascuns într-o stație de electricitate și au murit electrocutați. Violențele din suburbia pariziană au durat  săptămâni întregi și s-au soldat cu zeci de răniți și de arestați.

De atunci, Clichy-sous-Bois a mai cunoscut și alte tulburări, mai ales în ultimii ani, pe fondul creșterii fenomenului imigrațional și al radicalismului islamic.

Multe alte suburbii din zona Seine-Saint-Denis au fost declarate „no-go zones” din cauza nivelului ridicat de criminalitate.

Așa-numitele „violențe gratuite” au crescut în mod exponențial în ultimii ani, în Franța, ajungând la 777 de acte violente pe zi, care nu au fost motivate de alți factori, precum furtul, jaful etc.