ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un chinez în vârstă de 48 de ani, care şi-a pierdut ambele braţe în urma unui accident, îşi întreţine mama bolnavă, ţintuita de ani buni în pat.

Chen Xingyin a rămas fără mâini în urma unui accident cumplit. Pe când avea numai 7 an, Chen s-a electrocutat şi medicii au fost nevoiţi să îi amputeze ambele braţe. Cu toate acestea, nu s-a transformat într-un cerşetor, aşa cum l-au sfătuit mulţi, spunându-i că ar câştiga mai bine, ci a devenit fermier.

Chen Xingyin se foloseşte de degetele de la picioare pentru a lucra. A învăţat astfel să gătească, să facă curăţenie, să aibă grijă de animale şi chiar şi de mama sa, în vârstă de 91 de ani, care este imobilizata în pat.

 
„Nu o pot lăsa singură, mai ales la bătrâneţe. Poate că nu am mâini, dar am o pereche de picioare sănătoase”, a spus bărbatul, potrivit metro.co.uk, citat de aktual24.ro.
Chiar dacă surorile sale s-au oferit să îl ajute, bărbatul a refuzat, considerând că este de datoria lui să se întreţină şi pe el şi pe mama sa, cu atât mai mult cu cât nu s-a căsătorit.