ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discursul rostit de Meryl Streep la gala decernării Globurilor de Aur, un atac frontal la adresa președintelui ales al SUA, a făcut deliciul liberalilor care nu mai contenesc cu criticile la adresa lui Donald Trump. Imaginile prezentate de televiziuni, din momentul discursului, au prezentat o audiență încântată de speech-ul cunoscutei actrițe, răsplătită cu aplauze furtunoase de colegii de breaslă. Nu toți au fost însă impresionați de vorbele lui Meryl Streep.


Discursul lui Meryl Streep, în care Donald Trump era înfierat pentru atitudinea necorespunzătoare pe care a avut-o față de un jurnalist cu dizabilități, și, în general, pentru intoleranța de care președintele ales dă dovadă, nu a fost primit cu entuziasm de doi mari actori, prezenți în sală la gala decernării Globurilor de Aur. Mel Gibson și Vince Vaughn, conservatori cunoscuți în lumea Hollwyood-ului, nu au părut deloc mișcați de comentariile actriței. Ba din contră, așa cum comentează internauții pe Twitter, cei doi actori erau contrariați: dacă Mel Giblson părea că nu înțelege până unde vrea să ajungă actrița, foindu-se, încruntându-se și atingându-și bărbia, Vince Vaughn a privit nemilșcat, lăsând impresia că dezaprobă din priviri și din poziția corpului, tot ce spunea Meryl Streep.

Pe Twitter, au început să curgă comentariile, cele mai multe legate de mimica lui Gibson și Vaughn, care, consideră internauții, fac mai mult decât o sută de cuvinte.

"Privirea lui Vince Vaughn este un amestec de ostilitate și revoltă. Este uimitor!", a scris un internaut. "Furia de pe fața lui Vince Vaughn este cel mai amuzant lucru pe care l-a făcut", a scris un altul, știut fiind faptul că Vaughn este cunoscut mai ales pentru rolurile din comedii.

Cel care a postat imaginile cu cei doi actori a scris și următorul comentariu: Premiul pentru cele mai bune reacții ale acestei seri merge la.... Mel Gibson și Vince Vaughn.