ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O școală primară din Australia a prezis că, în termen de zece ani, vor exista „microcipuri în creierul elevilor” săi, dar a șters apoi buletinul online cu oribila profeție.

Sinistra postare a fost inclusă inițial în buletinul informativ din 26 mai al Școlii Primare din Preston West, care enumera mai multe lucruri banale pe care școala cu pricina plănuiește să le realizeze în următorul deceniu.

Printre acestea: „mai multă grijă pentru sănătatea mintală”, „mai multă formare și dezvoltare” sau „progrese tehnologice pentru profesori și elevi”.

Însă, pe aceeași listă figurau și „microcipuri în creierul elevilor pentru a mări inteligența și memoria”.

 

Deși buletinul informativ a fost șters, dovada postării poate fi văzută în „cache-ul” căutării pe Google.

 

Promotorii vaccinării obligatorii au ridiculizat temerile celor ce nu doreau să se înțepe, afirmând că le e frică să nu li se introducă cipuri în corp.

Însă microcipurile implantabile tind tot mai mult să devină un lucru banal în lumea de astăzi.

BBC a relatat că din ce în ce mai mulți oameni își implantează cipuri în braț pentru a putea face cumpărături mai comod.

De asemenea, în Suedia tot mai multe persoane doresc să aibă pașapoartele de vaccinare înregistrate pe un cip implantat în mână.

În cartea sa intitulată Marea Resetare, șeful Forumului Economic Mondial,Klaus Schwab, a profețit„a patra revoluție industrială va duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”.

Cu ocazia ultimei întruniri la Davos a Forumului, încheiată zilele trecute, CEO-ul de la Pfizer, Albert Bourla a explicat că în curând vor apărea pe piață„pastile ingerabile”, conținând câte un microcip fiecare, capabil să transmită semnale wireless autorităților atunci când produsul farmaceutic a fost înghițit.

Când astfel de pastile vor deveni realitate, nimeni nu va mai putea minți autoritățile că a luat un tratament pe care de fapt l-a aruncat la chiuvetă.

„Imaginați-vă supunerea!”, a spus triumfător Bourla.