După ce a legalizat prostituția, drogurile, eutanasia bătrânilor și copiilor, Olanda ia din nou o măsură care acum 15-20 de ani părea de neconceput.

Astfel, instructorii școlilor de șoferi pot cere relații sexuale în schimbul cursurilor de șofat, informează The Independent.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Justiției, Ard van der Steur și de Ministrul Transporturilor, Schulz van Haegan în Parlament.

În mod bizar, însă, oficialii olandezi au anunțat că ar fi ilegal ca cineva să ofere relații sexuale în schimbul cursurilor de șofat. De asemenea, instructorii au fost avertizați că trebuie să folosească metode contraceptive și activitățile sexuale nu trebuie să pună în pericol siguranța publică.

În ultimul timp, în Olanda s-au raportat tot mai multe astfel de cazuri, iar pe internet s-au înmulțit căutările pentru "ride for a ride", un joc de cuvinte care s-ar traduce aproximativ prin "o tură pentru o tură".


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews