ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a legalizat prostituția, drogurile, eutanasia bătrânilor și copiilor, Olanda ia din nou o măsură care acum 15-20 de ani părea de neconceput.

Astfel, instructorii școlilor de șoferi pot cere relații sexuale în schimbul cursurilor de șofat, informează The Independent.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Justiției, Ard van der Steur și de Ministrul Transporturilor, Schulz van Haegan în Parlament.

În mod bizar, însă, oficialii olandezi au anunțat că ar fi ilegal ca cineva să ofere relații sexuale în schimbul cursurilor de șofat. De asemenea, instructorii au fost avertizați că trebuie să folosească metode contraceptive și activitățile sexuale nu trebuie să pună în pericol siguranța publică.

În ultimul timp, în Olanda s-au raportat tot mai multe astfel de cazuri, iar pe internet s-au înmulțit căutările pentru "ride for a ride", un joc de cuvinte care s-ar traduce aproximativ prin "o tură pentru o tură".