ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De șapte ani de zile, o tânără în vârstă de 27 de ani încearcă să își aline pierderea băiețelului său decorând mormântul acestuia în funcție de fiecare sărbătoare din an. Așa a făcut și anul acesta, împodobind un brad, fără să își imagineze ce va urma.

Stephanie Browne (27 de ani) nu și-a uitat nicio clipă băiețelul care a murit în urmă cu șapte ani și nu trece o zi fără ca aceasta să nu meargă la mormântul micuțului Oskar, conform metro.co.uk.

Cu ocazia fiecărei sărbători, tânăra decorează locul de veci al fiului său. Pentru că mai este puțin până la Crăciun, Stephanie împreună cu fiica sa în vârstă de 4 ani au împodobit un brad la cimitir, în memoria micuțului Oskar.

La câteva zile după acest eveniment, femeia a primit o somație din partea primăriei pentru a ridica în cel mai scurt timp bradul din cimitir, deoarece reprezintă o încălcare a normelor privind „sănătatea și siguranța".

Femeia este revoltată și consideră asta ca fiind o lipsă de respect față de durerea ei. 

„Este singurul lucru pe care îl mai pot face pentru Oskar. Nu este normal să îmi interzică să fac asta. Doar așa îl simt și pe el aproape de noi și reușim să petrecem împreună momentele importante", a declarat Stephanie.