ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa continuă să scoată la lumină infracțiuni comise de refugiați. Un migrant din Gana a fost arestat de poliția germană fiind învinuit de violarea unei nemțoaice, chiar în fața iubitului ei, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc duminică, la nord de Bonn. Înarmat cu o macetă, refugiatul a forțat o tânără de 23 de ani, care se afla la odihnă, să iasă din cort, violând-o în fața prietenului său în vârstă de 26 de ani. 

Individul a fost arestat sâmbătă la Zigburg, după ce a fost recunoscut de un trecător. Presa menționează că imigrantul a opus rezistență în timpul arestului, aruncând cu un rucsac în polițist și încercând să fugă. Ulterior s-a stabilit că rucsacul a fost furat de la un alt cetățean.  În cele din urmă, ganezul și-a recunoscut vina.

Este doar ultimul atac sexual de acest fel comis într-o țară europeană, în urma izbucnirii crizei refugiaților și a politicii ușilor deschise, lucru care a dus la intrarea a mii de imigranți în special în Germania.