ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIIZARE 16.32 Două persoane care au suferit intoxicații a avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Floreasca.
 
Metrorex nu dorește să comunice nimic oficial, anunță antena3.ro.
 
A avut loc un incident la stația de metrou Piața Romană. Pompierii au venit la fața locului cu mai multe autospeciale, au format mai multe echipe și au pornit pe gurile de evacuare spre garnitura de metrou. Au fost momente de panică, oamenii incercând să iasă din subteran pentru a se salva și a nu se intixica cu fum.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, mai multe persoane primesc îngrijiri medicale. 
În tunel au pătruns șase echipe de salvatori pentru a depista focarul, cantitatea de fum fiind foarte mare. În urma intervențiilor, echipajele ISU au constatat că focul a izbucnit la un tablou electric de la nivelul peronului.

Nicio garnitură de metrou nu a fost oprită în tunel sau în stație, a precizat Daniel Vasile.

"O femeie a fost transportată la Spitalul Floreasca, iar alte șase persoane sunt evaluate la fața locului", a spus Marin.
 
 
Traficul pentru garniturile de metrou a fost restricționat pe durata intervenției.
 
Mai multe incidente au avut loc în ultimele zile în diverse stații ale metroului bucureștean.


 
 
Știre în curs de actualizare