ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei persoane au fost arestate după ce au intrat cu mașina în convoiul președintelui sârb Aleksandar Vucici, a relatat duminică Associated Press, citată de Agerpres.

Președintele Vucici nu a fost rănit în accident, care s-a petrecut sâmbătă dimineața în cartierul din Belgrad în care locuiește șeful statului, a relatat duminică ziarul proguvernamental Politika. Informația nu a fost confirmată de poliție.

Politika a relatat că un Bentley cu numere de înmatriculare spaniole a intrat în mașina folosită de Vucici, iar cei trei sârbi implicați în incident sunt suspectați de punerea în pericol a securității președintelui.

Mass media apropiată de Vucici a susținut că dușmani neidentificați plănuiau să-l ucidă pe președintele sârb. La rândul lor, oponenții politici ai lui Vucici acuză că este vorba doar de propagandă pentru a-l prezenta pe Vucici în postura de victimă și a deturna atenția de la problemele sociale și economice ale țării.