ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incident deosebit de grav a avut loc la începutul lunii octombrie în orașul american Seatle. Incidentul privește agresivitatea, înregistrată video, a unor homosexuali, proprietari ai unei cafenele, la adresa unor creștini care au luat o pauză de cafea acolo. 

 

Tinerii sunt cunoscuți în oraș pentru că se plimbă pe străzi cerând abolirea avortului. 
  
Pe traseu, s-au oprit la cafenea pentru o scurtă pauză, dar au fost recunoscuți de proprietarii cafenelei care i i-au expluzat pur și simplu din cafenea, pe un ton agresiv, extrem de vulgar, blasfemitor, cu înjurături. Ținerii au reușit să înregistreze câteva minute din conversația cu proprietarii și au postat materialul pe Facebook
 
În timp ce homosexuali din toată lumea dau dovadă de toleranță zero, fiind extrem de agresvi, justiția din SUA  taxează dur orice gest care ar putea aduce atingere acestor anomalii.
 
Cu ani în urmă o florăreasă creștină din vecinătatea orașului Seattle a refuzat să facă ornamente florale pentru căsătoria unui cuplu homosexual. Creștina i-a cunoscut de zeci de ani, le era prietenă, și îi servea totdeauna. Dar când au cerut să le facă ornamente florale pentru „nuntă”, a refuzat. Homosexualii au dat-o în judecată și femeia a fost amendată cu 100.000 de dolari. Cazul ei e acum pe rol în Curtea Supremă a SUA. 
 
Patiseri din Colorado, Kentucky, Irlanda, Marea Britanie și în alte state sunt dați în judecată și amendați cu sute de mii de dolari pentru că au refuzat să facă torturi pentru nunțile homosexualilor.
 
În Michigan, la începutul anului, o familie catolică de fermieri cu cinci copii a fost sancționată de autoritățile municipale pentru că a refuzat să permită unui cuplu homosexual să-și facă nunta la ei la fermă. Municipalitatea a penalizat familia interzicându-i să își mai vîndă produsele agricole în piața orașului. Cazul lor e încă pe rol.