ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elicopter militar rus de atac a deschis accidental focul asupra unor spectatori, în timpul jocurilor de război Zapad 2017, în vestul Rusiei, două persoane fiind rănite, relatează 66.ru

Armata rusă a recunoscut incidentul, însă a insistat că nimeni nu a fost rănit, fără să precizeze când a avut loc incidentul.

Într-o înregistrare video postată online de site-ul de știri 66.ru, două elicoptere de atac evoluează la joasă altitudine, iar unul dintre ele trage o rachetă care explodează lângă un spectator, într-o parcare.

Accidentul a avut loc duminică sau luni, la poligonul Lujski, situat la aproximativ 100 de kilometri est de frontiera cu Estonia, dezvăluie site-ul.

Manevrele militare Zapad 2017, comune cu Belarusul, se desfășoară începând de joi în mai multe poligoane, în ambele țări, și se încheie miercuri.