ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentagonul denunță faptul că un avion militar rusesc a fost implicat într-un incident produs în Marea Baltică în această săptămână, aeronava rusească apropiindu-se de patru nave NATO, informează CNN.
 
Un avion aparţinând Marinei Militare din Rusia s-a apropiat periculos de patru vase NATO care navigau în Marea Baltică. Printre aceste nave se afla distrugătorul american Jason Dunham. Celelalte trei nave erau din Marea Britanie, Franţa şi Germania. Potrivit Departamentului american de Apărare, la un moment dat, avionul rusesc a zburat deasupra distrugătorului Jason Dunham la o înălţime de numai 150 de metri.
 
”Considerăm că a fost o manevră periculoasă şi neprofesionistă. Ne-am obişnuit cu astfel de incidente, dar suntem în punctul în care totul s-ar putea transforma”, a declarat un oficial NATO.

Incidentul a fost surprins video, însă Pentagonul nu a dat publicităţii filmarea.