ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Folosind un tratament cu hidroxiclorochină și ivermectină, India, care are de patru ori populația SUA, are mai puțin de jumătate din decesele provocate de coronavirus.

În timp ce America continuă campania agresivă a vaccinurilor farmaceutice scumpe și periculoase, India a dezvoltat un set de tratament COVID-19 „miraculos”, eficient și sigur. Acesta costă doar 2,65 USD de pacient și a ajutat la scăderea cazurilor de infectare în a doua cea mai populată țară din lume, potrivit LifeSiteNews.
 
Luna trecută, mai mulți experți în medicină au fost audiați de Comitetul de securitate internă al Senatului SUA pentru autorizarea ivermectinei în tratamentul noului coronavirus. Printre aceștia, dr. Pierre Kory, membru fondator al Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), a explicat că ivermectina, un agent antiparazitar, ale cărui beneficii au fost recompensate cu Premiul Nobel, anulează „practic transmiterea acestui virus”, cu „eficacitate miraculoasă.”

Ivermectina a făcut obiectul a zeci de studii, deoarece s-a constatat, în laborator, încă din iunie 2019, că reduce efectele COVID-19. „Am tratat destul de mult COVID în fiecare zi,” a spus Kory. „Când spun „miracol ”nu folosesc acest termen ușor. Aceasta este o recomandare științifică bazată pe un morman de date care au apărut în ultimele trei luni”.

În schimb, India a îmbrățișat acest medicament și acum fabrică acest produs sub marca „Ziverdo Kit”, care costă doar aproximativ 2,65 USD.

Dr. Makarand Paranjpe și soția sa, medici indieni, în vârstă de 77 de ani, s-au recuperat complet după COVID-19 folosind un astfel de tratament în noiembrie anul trecut, relatează TrialSiteNews (TSN). Ea a a luat hidroxiclorochină, iar el ivermectină.
 
„Fără niciun tratament, știm că virusul intră în celule și se reproduce acolo”, a spus Paranjpe. „Poate crea boli care devin mult mai severe”.

Oprirea unei astfel de reproduceri cât mai curând posibil este funcția simplă a acestor tratamente ieftine și sigure.

După descoperirea încă din iunie a eficacității ivermectinei în tratarea virusului, împreună cu teste ulterioare semnificative, cel mai mare stat din India, Uttar Pradesh (cu o populație de 230 milioane), anunța ulterior că înlocuiește tratamentul cu hidroxiclorochină cu ivermectina pentru prevenirea și tratamentul COVID-19.
 
Prin comparație, utilizând tratamentul timpuriu cu HCQ și ivermectină, India, care are de patru ori populația SUA, are mai puțin de jumătate din decese legate de coronavirus. 

Dr. Anil K. Chaurasia, medic indian, a afirmat că, începând cu jumătatea lunii septembrie, „s-a observat o scădere clară a cazurilor de COVID și a deceselor în India, iar declinul accentuat al cazurilor și al deceselor continuă”.
 
De amintit și că, zilele trecute, un judecător de la Curtea Supremă a statului New York a salvat de la moarte o pacientă COVID de 80 de ani dispunând ca spitalul să îi administreze Ivermectină

Gigi Becali a importat Arbidol

Gigi Becali a ajutat lumea fotbalului sa se vindece de COVID -19, potrivit Ziare.com. Gigi Becali vrea să aducă antiviralul Arbidol -, dar singura problemă este că statul nu îl lasă să bage medicamentele în țară. În jur de 5.000 de doze sunt blocate la vamă, spune Becali.

Ioan Niculae, tatăl lui Marius Șumudică, Leo Grozavu, Anamaria Prodan Reghecampf au primit și ei tratamentul-minune de la patronul FCSB.

Într-o discuție cu Ziare.com, Becali a dezvăluit totul legat despre aceste medicamente, ca ivermectina și Arbidolul.

"Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Ei mi-au spus despre aceste tratamente, pentru că se făceau studii pe afară.

"Cel mai bun este ivermectina - respectiv Arbidol. Se găsește doar la mine, acum în România. Eu nu am nicio treabă, eu îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu.

Este și ieftin, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piața din România, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu.

Ei vor sa consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun la Covid.", a declarat Gigi Becali pentru Ziare.com. Patronul FCSB este însă supărat. În vamă, la intrarea în România, nu primește aprobare pentru a aduce în țară câteva mii de flacoane de Arbidol.

"Am 4-5 000 de flacoane în vamă și nu-mi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății.

Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere aceste pastile. Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa.

Nu-mi dau voie. Ce am în vamă ar ajuta la 10.000 de oameni. Dacă nu-mi dă voie să-l aduc în farmacie, o să le donez spitalelor.

Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia", a declarat Gigi Becali pentru Ziare.com.