ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr mare de oameni au luat decizia conștientă de a nu se vaccina deloc împotriva Sars-Cov-2 și, de asemenea, vor refuza viitoarele vaccinuri pe bază de ARNm. De asemenea, ele au rezerve cu privire la transfuzia de sânge de la persoanele vaccinate. O organizație non-profit din Elveția vine în ajutorul persoanelor care doresc transfuzii de sânge necontaminat cu ARNm.

Organizația SafeBlood Donation din Elveția vine în ajutorul persoanelor care doresc transfuzii de sânge necontaminat cu ARNm, considerând că este necesară înființarea, la nivel global, a unei baze cu rezerve de sânge de la persoanele nevaccinate.

Oferim câteva fragmente traduse de pe site-ul lor despre acest proiect:

Odată cu apariția vaccinurilor ARNm complet noi (cum sunt vaccinurile anti-Covid din prezent), au apărut provocări total noi, deoarece nu numai că așa-numitele proteine spike sunt neutralizate într-o măsură necunoscută. În stadiul actual al științei, un număr mare de aditivi nonorganici nedeclarați din aceste vaccinuri sunt doar parțial eliminați prin metodele de curățare cunoscute. Microscopia în câmp întunecat arată prezența acestor particule în sânge chiar și după cel puțin 6 luni – iar unele dintre ele nu pot fi niciodată descompuse.

Există un număr mare de oameni de știință și medici care nu numai că au mari îngrijorări cu privire la vaccinurile anti-Covid, dar sunt convinși că ele intră în organism prin sânge prin „ușa din spate”, ca să spunem așa, și rămân acolo. În secțiunea Întrebări frecvente veți găsi un număr mare de link-uri cu informații foarte importante pe care nu le veți găsi deloc în mass-media [principală].

Un număr mare de oameni au luat decizia conștientă de a nu se vaccina deloc împotriva Sars-Cov-2 și, de asemenea, vor refuza viitoarele vaccinuri pe bază de ARNm, indiferent de motiv. De asemenea, au rezerve cu privire la transfuzia de sânge de la persoanele vaccinate. Fie că este o urgență, o operație programată sau că este nevoie de transfuzii regulate din alte motive medicale.

Aici intervine Donația SAFE BLOOD ca intermediar. Lucrăm pentru a ne asigura că membrii noștri pot obține sânge de la nevaccinați, fie proaspăt, fie conservat, dacă au nevoie de el. În schimb, se fac disponibili ca donatori de sânge. Oricine poate deveni membru, indiferent dacă este sau nu vaccinat, însă numai cei care nu au fost vaccinați pot dona.

Configurarea infrastructurii necesare cere foarte mult timp și lucrăm la aceasta cu viteză maximă. Suntem deja reprezentați în 18 țări vest-europene, în SUA, Canada, Australia, Asia și diverse țări africane. Acum avem membri în peste 80 de state din întreaga lume, dintre care 41 doar în SUA.

Vă rugăm să rețineți că obiectivul nostru principal nu este să avem propria bancă de sânge – acest lucru nu este posibil în acest moment din motive legale, dar lucrăm oricum să facem acest lucru posibil –, ci să punem în contact donatorii și primitorii de sânge, pe care îi aducem împreună într-o clinică (partener medical) care permite alegerea donatorului de sânge. 

Însă nu există încă o bancă de sânge cu sânge fără ARNm, nici măcar la noi. Și, deși am întrebat deja sute de clinici, în momentul de față – cel puțin în Europa – toate refuză în continuare să permită dreptul omului la alegerea liberă a sângelui în privința lor – sau cel puțin nu vor să fie menționat acest lucru, pentru că altfel pot suporta consecințe. Totuși, vă promitem că nu ne vom da bătuți și vom face tot posibilul să oferim o rețea mondială de astfel de clinici. E bine de știut că există zone ale lumii în care cel puțin alegerea donatorului este încă posibilă, precum în majoritatea țărilor africane și majoritatea statelor din SUA.

Aspecte importante menționate în secțiunea de întrebări și răspunsuri:

Cum să distingem sângele de la „vaccinați” de cel de la „nevaccinați”?

Prof. Dr. Stefan W. Hockertz a răspuns la această întrebare:

Singurul lucru care îmi vine în minte este detectarea produsului genetic. Persoanele vaccinate poartă permanent o cantitate semnificativă de proteine spike. Acest lucru poate fi detectat în acest test ELISA specific pentru proteina spike IgG. https://www.coronavirus-diagnostik.de/antikoerpertestsysteme-fuer-covid-19.html. Desigur, pot fi incluse și persoanele cu afecțiuni acute – dar nici în această stare nu ar trebui să doneze sânge.
Detectarea directă a proteinei spike ar fi, ceea ce e destul de amuzant, prin PCR-ul hipersensibil. O persoană „vaccinată” ar trebui, spre deosebire de o persoană bolnavă, să exprime proteina spike pentru mult mai mult timp și fără niciun simptom. Excluse de la donarea de sânge vor fi cu siguranță persoanele pozitive la PCR fără simptome, cu proteina spike, persoane care exprimă proteina spike nu din cauza infecției, ci din cauza terapiei genice - în mod continuu pe o perioadă care depășește patogeneza normală (aproximativ 5 zile). De asemenea, s-ar putea ca unii oameni „cu covid lung” să fie introduși în categoria greșită, dar este mai bine să fiți excesiv de preciși decât să aveți o persoană „vaccinată” ca donator.

Pot să îmi aleg donatorul de sânge sau tipul de sânge pentru o transfuzie?

Majoritatea spitalelor nu permit acest lucru, deși nu există rezerve medicale cu privire la acest lucru. Primele hotărâri judecătorești din Italia, Germania, dar și din cantonul Thurgau (Elveția) susțin, din păcate, practica spitalelor și afirmă că un pacient nu poate stabili el însuși donatorul de sânge – sunt folosite doar rezervele de sânge, de obicei furnizate de Crucea Roșie. Recent, un spital din cantonul Graubünden (Elveția) a refuzat să permită unei paciente să-și doneze propriul sânge înainte de o operație planificată – o practică ce era absolut comună până la pandemia de coronavirus. Ceea ce s-ar considera de fapt a fi un drept al omului, și anume, de exemplu, de a desemna o rudă drept donator de sânge, ne este astfel refuzat. Situația juridică este difuză și trebuie să fim pregătiți să ducem o luptă îndelungată pentru a obține posibilitatea de a exercita acest drept al omului. Din moment ce ne luptăm cu întregul sistem medical și politic, ne putem aștepta la multe piedici. Singurul lucru pe care îl putem promite în acest moment este că nu ne vom da bătuți. Prima veste bună este că în statul Texas, pacienții sunt deja liberi să aleagă tipul de sânge (inclusiv donatorul de sânge), astfel că sunt cu un pas înaintea noastră. Dar vom ajunge și noi acolo.

Care sunt următorii pași?

În prezent, scriem tuturor spitalelor din toate țările în care avem membri, pentru a-i convinge să facă parte dintr-un sistem de sănătate care să permită pacienților să-și aleagă propriul donator de sânge.

Rezultatele vor fi introduse într-o bază de date care vă va ajuta să găsiți un spital care vă va permite să vă alegeți singur donatorul de sânge. Acesta este un efort uriaș, dar scopul este libera alegere a donatorului de sânge oriunde și oricând.

Al doilea pas va fi înființarea unei bănci de sânge cu rezerve de sânge [de la nevaccinați].