ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele Donald Trump a afirmat marți că este posibil ca întâlnirea sa istorică cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, să nu aibă loc până la urmă, informează Reuters.

BBC preia o informație din Washington Post potrivit căreia cu liderul de la Phenian s-a întâlnit, în urmă cu câteva săptămâni, Mike Pompeo, încă director al CIA, nominalizat ca secretar de stat al SUA.  Casa Albă nu a confirmat această informație.

În timpul vizitei premierului japonez Shinzo Abe la Mar-a-Lago, în Florida, Trump a precizat că în prezent sunt analizate cinci locuri posibile pentru întâlnirea cu Kim. La sfârșitul întrevederii, întrebat dacă a discutat personal cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, Trump a spus: „Hai să nu spunem că au fost chiar la cel mai înalt nivel”, citează Reuters.

Potrivit informațiilor de până acum, Trump și Kim ar urma să se întâlnească înainte de sfârșitul lunii mai.