ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zeci de mii de francezi sunt afectați de inundațiile provocate de intemperiile din ultimele zile. Mii de pompieri și ofițeri de poliție au fost mobilizați pentru a le veni în ajutor sinistraților. Deși au depus toate eforturile pentru a ajunge la oamenii izolați din cauza apelor, trei polițiști au ajuns foarte cunoscuți pe internet după ce barca în care se deplasau s-a răsturnat, informează huffingtonpost.fr.

Jurnaliștii de la TF1 au însoțit echipajul de poliție pentru a face un reportaj despre inundațiile din Paris. Astfel, trei polițiști au pornit într-o barcă, folosind niște lopeți în loc de vâsle, pentru a se asigura că oamenii din zonă nu au rămas blocați în propriile locuințe. Doar că, la un moment dat, greutatea agenților s-a dovedit a fi prea mare pentru a fi susținută de ambarcațiune, așa că barca s-a răsturnat, scrie b1.ro.

Postate pe internet, imaginile au fost distribuite rapid de zeci de mii de utilizatori ai rețelelor de socializare. Clipul a fost vizualizat de peste 5.300.000 de internauți și a primit peste 125.000 de ”like-uri”.

Inudații în Franța: Un clip cu trei polițiști a căror barcă se răstoarnă în timpul unei intervenții în sprijinul sinistraților a devenit viral pe internet