ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul și toată clasa politică din Germania au luat foc după ce FIFA a interzis banderolele pro-LGBT la Cupa Mondială din Qatar pentru a nu leza sensibilitățile gazdelor musulmane.

Vicecancelarul Robert Habeck i-a îndemnat pe jucătorii naționalei sale la revoltă: să încalce restricția și să poarte totuși banderola cu însemnele One Love.

În semn de protest, ministrul de Interne, Nancy Faeser, a purtat banderola la meciul de deschidere.

Echipa de fotbal a Germaniei s-a fotografiat pe teren, cu mâinile la gură, în semn de protest față de această interdicție și de încălcările drepturilor omului în Qatar.

La doar câteva zile după scandalul care a inflamat opinia publică și a ținut prima pagină a presei germane, guvernul de la Berlin a anunțat cu mândrie că a semnat un important contract cu Qatarul pentru livrarea de gaze naturale lichefiate.

Un contract numit de indignatul Habeck de ieri drept „super” și care este programat să se desfășoare pe durata a 15 ani, din 2026 până în 2041.

Uitate sunt abuzurile Qatarului împotriva homosexualilor și a femeilor,

uitate încălcările drepturilor omului și sclavia

Qatarul a devenit brusc pentru Germania o țară mai frecventabilă decât Rusia.

Dacă Minciuna are picioare scurte, atunci cu siguranță Ipocrizia are obrazul gros.

P.S. Eliminarea Germaniei progresiste încă din grupele Cupei Mondiale arată că Dumnezeu nu bate cu parul.