Forțele Aeriene irakiene au efectuat, joi, raiduri aeriene pe teritoriul Siriei, vizând poziții ale rețelei teroriste Stat Islamic. Cel puțin 36 de militanți ai rețelei teroriste Stat Islamic au murit, a anunțat duminică, un purtător de cuvânt al Armatei irakiene, informează The Associated Press.

Generalul irakian Yahya Rasool a anunțat că raidurile aeriene au vizat locații frecventate de militanții rețelei jihadiste Stat Islamic, adăugând că în urma atacurilor aeriene au murit și șase lideri ai organizației teroriste.

Haider al-Abadi, prim-ministrul Irakului, a precizat că atacurile au fost efectuate asupra pozițiilor ocupate de membrii rețelei Stat Islamic în apropierea graniței dintre Siria și Irak, adăugând că jihadiștii reprezentau o amenințare la adresa țării sale.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.