Forțele Aeriene irakiene au efectuat, joi, raiduri aeriene pe teritoriul Siriei, vizând poziții ale rețelei teroriste Stat Islamic. Cel puțin 36 de militanți ai rețelei teroriste Stat Islamic au murit, a anunțat duminică, un purtător de cuvânt al Armatei irakiene, informează The Associated Press.

Generalul irakian Yahya Rasool a anunțat că raidurile aeriene au vizat locații frecventate de militanții rețelei jihadiste Stat Islamic, adăugând că în urma atacurilor aeriene au murit și șase lideri ai organizației teroriste.

Laboratorul ImunoMedica


Haider al-Abadi, prim-ministrul Irakului, a precizat că atacurile au fost efectuate asupra pozițiilor ocupate de membrii rețelei Stat Islamic în apropierea graniței dintre Siria și Irak, adăugând că jihadiștii reprezentau o amenințare la adresa țării sale.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.