ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iranul este pregătit pentru orice scenariu, inclusiv pentru un atac militar al Statelor Unite, avertizează un oficial de rang înalt de la Teheran, citat de site-ul agenției Reuters. Statele Unite nu și-au respectat angajamentele asumate în cadrul Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, acuză Ali Larijani, președintele Parlamentului de la Teheran, citat de agenția IRNA.

„Națiunea noastră nu se teme de sancțiunile SUA ori de un atac militar. Inamicii noștri, inclusiv America, regimul sionist și aliații acestora din regiune trebuie să știe că Iranul s-a pregătit pentru cele mai grave scenarii și amenințări", a declarat marți Hossein Salami, adjunctul comandantului Gardienilor Revoluției iraniene.Iranul acuză Administrația Donald Trump de încălcarea Acordului nuclear: "Nu se poate discuta cu americanii decât prin limbajul forței"

„Americanii nu au aplicat angajamentele. Se pare că nu se poate discuta cu americanii decât prin limbajul forței, nu există altă soluție", a afirmat Ali Larijani.