ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aviația israeliană a efectuat un raid în Fâșia Gaza, pentru a lovi două obiective ale Hamas. Avioanele israeliene au bombardat însă o casă, omorând o femeie palestiniană, însărcinată și pe fetița ei.

Un atac aerian israelian a distrus o casă și a ucis o femeie și pe fiica ei. Atacul viza o țintă Hamas din Fâșia Gaza. Temerile oamenilor de escaladare a violențelor pe scară largă, sunt în continuă creștere, după ce violențele s-au intensificat în zonă, transmite Reuters, citat de agerpres.

Armata israeliană a declarat că atacul viza două situri de arme care aparțineau Hamas, grupare militară islamistă ce controlează Gaza. 

Atacul trebuia să fie un răspuns pentru cele două rachete care au căzut sâmbătă și vineri în Israel.  Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății din Gaza, a spus că femeia ucisă avea 30 de ani, și era gravida, iar fiica ei avea trei ani.