ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Camera Deputaților din Italia a aprobat, joi, creșterea amenzilor pentru organizațiile non-guvernamentale care nu respectă legislația privind migranții și care încalcă ordinele privind acostarea în porturile italiene, potrivit DPA, citată de Mediafax.

Potrivit sursei citate, decizia Camerei, luată cu 322 de voturi pro și 90 contra, modifică o propunere legislativă promovată de ministrul de Interne, Matteo Salvini, care prevedea amenzi de până la 50.000 de euro în astfel de cazuri. 

Astfel, în urma acestei decizii, amenzile sunt ridicate la un milion de euro, însă atât legea promovată de Salvini, cât și modificarea adusă de Camera Deputaților, trebuie să fie aprobate de Senat.

Senatul ar urma să dezbată aceste modificări legislative pe 13 august.

Conform sursei, două nave care salvează refugiați și care au încălcat interdicțiile privind acostarea au fost deja amendate de către autoritățile italiene.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews