Un imigrant somalez de 38 de ani a fost arestat după ce a încercat să violeze o femeie gravidă de 43 de ani într-o maternitate din Roma, scrie evz.ro.

Incidentul a avut loc la spitalul Sant’Eugenio din capitala Italiei, la sfârșitul lui decembrie. Potrivit relatării din La Stampa, bărbatul a furat halatul unei asistente astfel încât să fie luat drept membru al personalului clinicii.

Poliția din Roma a anunțat că somalezul, care trăia în Italia de cinci ani și depusese actele pentru a solicita azil, astfel că avea permis de ședere, mai fusese arestat și în trecut pentru diverse infracțiuni.

Potrivit anchetatorilor, victima se afla în camera de nașteri când a avut loc agresiunea, iar bărbatul a început să o pipăie și să se masturbeze în fața ei.
Femeia a țipat după ajutor și a fost auzită de doctorii și asistentele care au chemat poliția.

Avocata Alessia Giordano, care îl reprezintă pe somalez, a declarat magistaților că nu are nici o idee de ce clientul ei se afla în spital în ziua aceea. Potrivit La Stampa, este foarte probabil că ea va susține că bărbatul este instabil mental și are nevoie de tratament psihiatric.

În Germania, în 2016, un imigrant somalez solicitant de azil a fost arestat pentru că a agresat sexual trei bătrâni într-un azil din Neuenhaus și apoi a ucis-o pe soția unuia dintre cei trei, care a încercat să-l oprească.
 
Imigranții somalezi sunt foarte implicați în rețelele de traficanți de persoane din Italia. În octombrie, un somalez pe nume Osman M. A fost condamnat de un tribunal italian pentru comportament brutal (violuri, tortură și chiar crimă) asupra unor imigranți pe care îi aducea din Africa în Europa.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews