ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un grup de medici americani au fost audiați de Senatul SUA, în comisia specială condusă de senatorul republican Ron Johnson. Aceștia au vorbit despre mai multe tratamente alternative la COVID-19.
 
Johnson și medicii pe care i-a adus să depună mărturie au acuzat instituția medicală și agențiile de sănătate din SUA că nu au explorat și promovat utilizarea unor medicamente relativ ieftine pentru combaterea coronavirusului. „Sunt sigure și ieftine și ar putea fi incredibil de eficiente”, a spus senatorul republican, care a acuzat că „zeci de mii de oameni și-au pierdut viața”, deoarece agențiile guvernamentale s-au concentrat pe soluții scumpe „de tipul glonțului de argint” sau promovează vaccinul, în loc să folosească medicamente deja utilizate pentru alte boli.

Cea mai interesantă intervenție a fost cea a dr. Pierre Kory, profesor asociat la Centrul Medical Aurora St. Luke, care a promovat Ivermectina drept „medicament minune”. Acest medicament este utilizat pentru tratarea infecțiilor parazitare, dar Institutele Naționale de Sănătate s-au pronunțat împotriva utilizării acestuia pentru COVID-19, în afara studiilor clinice. „Vrem să spunem lumii că aceasta este soluția la COVID-19”, a spus Kory. „Avem o soluție la această criza. Există un medicament care poate avea un impact miraculos iar când spun miracol nu folosesc acest termen prea ușor. Este o recomandare științifică bazata pe munți de date din ultimele trei luni. Efectiv distruge transmiterea acestui virus.
 
Profesorul a adăugat că, „dacă iei acest medicament, nu te îmbolnăvești”. „Cele mai solide dovezi pe care le avem vin de la pacienții spitalizați. Avem patru studii randomizate, mai multe cercetări observaționale și toate arată același lucru: nu vei muri sau rata de mortalitate va fi mult mai mică, dacă iei ivermectina. S-a dovedit a fi un medicament minune”.

„Ivermectina și componentele Protocolului I-Mask + ar putea salva sute de mii de oameni din întreaga lume care nu trebuie să moară în timp ce așteaptă distribuția pe scară largă a vaccinurilor”, a declarat dr. Kory.

Potrivit profesorului american, dacă în cazul unor tratamente despre care s-a tor vorbi, cum ar fi cele cu Remdesivir, Hidroxiclorochina, Lopinavir sau Corticosteroizi, datele arată fie că nu au funcționat, fie nu au avut niciun beneficiu, în cazul imvermectinei există avantaje”.

„Nu știu cât mai pot face asta”, a spus Kory. „Mai ales știind că vor fi morți inutile de aici înainte, având în vedere că există o soluție științifică, disponibilă oricui. O soluție care nu poate fi respinsă sau ignorată. E nevoie să informăm furnizorii de servicii medicale din această țară și din lume. Conducerea agențiilor noastre guvernamentale din sănătate au aici o mare responsabilitate. Tot ceea ce cerem este ca NIH, CDC și FDA să efectueze o revizuire rapidă a literaturii pe care am expus-o în această prezentare și să ofere îndrumare furnizorilor de servicii medicale din țară. Dacă nu facem nimic, tendința actuală va continua. Istoria va judeca. Poporul american va cere răspunsuri sau va lăuda curajul celor aleși să le apere interesul.”