ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Celebrul actor american James Woods i-a transmis un mesaj noului președinte al SUA, Donald Trump, în care îi cere să se demareze o anchetă în privința lui George Soros și trimiterea acestuia la închisoare.

În opinia actorului, acest lucru ar rezolva toate problemele cu care se confruntă Donald Trump de când a preluat conducerea SUA.

James Woods a postat mai multe mesaje pe Twitter în care critică acțiunile pe care le-a condus George Soros în ultimii ani pentru destabilizarea SUA.

„„Fără granițe nu există națiune...”, ar conduce la destabilizare. Investigați cum și-a făcut George Soros miliardele.”, a scris James Woods.

„Domnule Președinte, două cuvinte simple care v-ar rezolva toate problemele: George Soros la închisoare”, a mai scris actorul.

„Considerați-le fapte evidente. Când „marioneta” lui Soros, Hillary, a avut nevoie de votul celor de culoare pentru a câștiga, fundația lui Soros, BLM, apărea peste tot. Ea a pierdut, iar BLM a dispărut.”

„Franța și Germania s-au unit pentru a înfrunta decizia lui Trump în privința interzicerii refugiaților. Națiunile lor se scufundă în sângele propriilor lor cetățeni”, sunt mesajele transmise de actor.

Organizațiile conduse de George Soros au fost interzise în mai multe țări, precum Ungaria și Rusia, deoarece acțiunile acestora ar submnina securitatea acestor state.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Alegerea lui Donald Trump aduce un ortodox practicant în cele mai înalte sfere de putere ale Americii. Președintele Partidului Republican ține pe birou și citește zilnic Sfânta Liturghie a Sf. Ioan Gură de Aur. Reince Priebus: Există un singur Dumnezeu