Juncker rămâne vedeta incontestabilă a reununilor la nivel înalt. A dovedit-o și la cea mai recentă întrunire a liderilor europeni, iar presa nu a ratat „excentricitățile” șefului Executivului UE. 

Jean-Claude Juncker s-a dat din nou în spectacol, la reuniunea Consiliului European, jucându-se, ușor nervos, cu părul blond al unei femei, aruncând hârtii oficiale pe jos sau blocând cu mâna o cameră care filma intrarea liderilor europeni.
 
Președintele Comisiei Europene ( 64 de ani) a apărut destul de entuziasmat în momentul în care  a dat ochii cu o doamnă blondă, cel mai probabil de la protocol, pe care a salutat-o în cel mai neprotocolar mod: punându-i mâinile în cap și fluturându-i părul. Au urmat alte două reprezentante ale sexului slab, pe care Juncker s-a mulțumit să le sărute pe obraz.

Mai apoi, prezent la o conferință de presă cu Donald Tusk, președintele Consiliului UE, Juncker a aruncat pe jos documentele pe care le avea pe pupitru.

Comprortamentul lui Juncker față de cele trei femei nu a scăpat netaxat. O reprezentantă a Conservatorilor din Marea Britanie l-a acuzat pe Juncker că „se comportă ca un rege medieval". Baroneasa Jenkin, care susține în Regatul Unit campania intrării femeilor în politică, a declarat că a fost „uimită" de atitudinea președintelui Comisiei Europene, scrie The Telegraph.

În 2017, înaintea discursului pe care l-a susținut în Parlamentul României, președintele Comisiei Europene a făcut un gest surprinzător, pupându-l pe chelie pe fostul președinte Traian Băsescu. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews