ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Invitat într-un studio tv în urmă cu câteva zile, cunoscutul actor Jean-Claude Van Damme a vorbit, printre altele, și despre alegerile din SUA din acest an, mai exact despre duelul dintre Hillary Clinton și Donald Trump.

Actorul a dclarat că are o preferință pentru candidatul republican: "Trump este un om de afaceri. Își iubește țara și poporul, este o persoană interesată de orice".

Van Damme a declarat că "Trump va reabilita America din punct de vedere financiar". Una dintre măsurile lui Trump este reducerea impozitului pentru oamenii săraci. 

Jean-Claude Van Damme a declarat că Donald Trump, "un candidat anti-globalist", nu va câștiga alegerile deoarece familiile Rothschild și Rockefeller nu vor permite acest lucru: "Sunt persoane din familia Rockefeller, dar și din familia Rothschild. Sunt familii mari, care domină pe continente, familii care își trag originea din anul 1827, care se află deasupra tuturor lucrurilor despre care noi vorbim astăzi".