Invitat într-un studio tv în urmă cu câteva zile, cunoscutul actor Jean-Claude Van Damme a vorbit, printre altele, și despre alegerile din SUA din acest an, mai exact despre duelul dintre Hillary Clinton și Donald Trump.

Actorul a dclarat că are o preferință pentru candidatul republican: "Trump este un om de afaceri. Își iubește țara și poporul, este o persoană interesată de orice".

Van Damme a declarat că "Trump va reabilita America din punct de vedere financiar". Una dintre măsurile lui Trump este reducerea impozitului pentru oamenii săraci. 

Jean-Claude Van Damme a declarat că Donald Trump, "un candidat anti-globalist", nu va câștiga alegerile deoarece familiile Rothschild și Rockefeller nu vor permite acest lucru: "Sunt persoane din familia Rockefeller, dar și din familia Rothschild. Sunt familii mari, care domină pe continente, familii care își trag originea din anul 1827, care se află deasupra tuturor lucrurilor despre care noi vorbim astăzi".

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews