Actorul american Jim Caviezel, cunoscut pentru rolul lui Iisus Hristos din filmul ”Patimile lui Hristos”, este unul dintre cei mai vocali activiști anti avort. Într-unul din discursurile electrizante pe care le-a susținut în diverse colțuri ale SUA, Caviezel a spus că avortul este ”un păcat uriaș” în America și speră ca Dumnezeu să se îndure de femeile care recurg la această crimă.

”Mulți oameni sunt parte a acestui păcat uriaș în această țară”, a afirmat actorul american, catolic fervent, într-unul din discursurile rostite în fața congregației Rock Church, conform site-ului Christianpost.com.

”Unii dintre voi ați apelat la această practică, a avortului. Unii dintre cei aflați aici, femei și bărbați, ați comis adulter. Unii au comis crime. Chiar dacă unii dintre voi nu ați făcut avorturi, ați plătit pentru asta, deci ați contribuit la astfel de crime. Mulți oameni sunt parte a acestui păcat uriaș în această țară...”, a spus actorul care, în 2004, sub regia lui Mel Gibson, a transpus pe ecrane ”Patimile lui Hristos”.
 
Caviezel nu se limitează doar la discursuri pro viață, militând împotriva avortului. Alături de soția sa, Kerry, actorul a adoptat doi copii cu grave probleme de sănătate,  o fetiță și un băiat, ambii diagnosticați cu tumoare la creier.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews