ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințul Harry s-a întâlnit cu echipa României participantă la Jocurile Invictus de la Toronto, a stat de vorbă și s-a fotografiat cu militarii tricolori răniți în teatrele de operațiuni din Afganistan și Irak.

„Să începem weekend-ul cu inițiatorul acestor Jocuri, el însuși veteran al razboiului din Afghanistan. Prințul Harry a stat de vorbă cu luptătorii noștri răniți și cu voluntarii Invictus. Ne-a surprins când a spus că știe despre acțiunile noastre de sprijin din ultimii trei ani”, au scris militarii români lângă fotografiile publicate pe pagina de Facebook Invictus Romania, notează News.ro.

Delegația României este formată din 15 militari răniți în teatrele de operațiuni din Afganistan și Irak, care vor concura în șapte discipline sportive: tir cu arcul, atletism, canotaj (simulator), haltere, ciclism, înot și volei.

Din cei 15 militari participanți, 14 au fost răniți în tearele de operațiuni din Afganistan, iar unul în Irak.

Jocurile Invictus se desfășoară la Toronto, între 23-30 septembrie. România participă pentru prima dată, aceasta fiind a treia ediție a competiției.