ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Joe Biden, candidatul Democrat la președinția Americii, uită pentru ce poziție candidează. Și nu e pentru prima dată când în pandemie e lovit de amnezie,capacitatea sa psihică și mintală fiind tot mai mult pusă la îndoială. 
„Trebuie să lăsăm diferențele, pentru asta candidez. Candidez ca un mândru democrat pentru Senat”, a spus Biden luni la un eveniment electoral în Toledo, Ohio.

Biden a mai dat în străchini și în februarie 2020.

Iar zilele trecute democratul care aspiră la Biroul Oval a uitat numele senatorului Mitt Romney, încercând să explice de ce se opune ideii ca Democrații să atace credința catolică a judecătoarei  Amy Coney Barrett, aflată în procedura Senatului pentru confirmarea la Curtea Supremă.

„S-ar putea să vă amintiți, am avut probleme când am candidat împotriva acelui senator care era mormon, guvernator”, a spus Biden. Dacă ar fi fost altă persoană, mai puțin mainstream, ar fi fost de înțeles eroarea.
Iar Donald Trump nu l-a iertat: "Sleepy Joe Biden a avut o zi deosebit de proastă astăzi. Nu-și mai amintea numele lui Mitt Romney, a spus din nou că el candidează pentru Senatul SUA și a uitat în ce stat se află. Dacă aș face ceva ar fi, ar fi descalificant. El, el este doar Sleepy Joe!",a scris Trump pe Twitter.
Joe Biden recită aiurea și din Pledge of Allegiance: „Jur credință Statelor Unite ale Americii, o singură națiune, indivizibilă, sub Dumnezeu, cu adevărat”.

Poate cel mai surprinzător episod al amneziei lui Sleepy Biden a fost când a declarat că 200 de milioane de americani au murit din cauza COVID-19.

Joe Biden uită cel mai cunoscut text al Declarației de Independență. Încurcă Iowa cu Ohio. Irak cu Afganistan, New Hampshire cu Vermont, uită între ce ani și-a desfășurat mandatul de vicepreședinte.

Alte momente de acest fel au fost înregistrate în diferite locații unde Joe Biden susținea discursuri de campanie, încurcând orașele, statele, direcția în care trebuia să meargă.
În rândul americanilor există preocupări serioase cu privire la capacitatea sa fizică și mentală de a ocupa funcția de președinte al Statelor Unite, având în vedere că are 77 de ani și se află constant în ipostaze nu doar hilare, dar și îngrijorătoare.