ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cine a fost suficient de naiv să creadă că stabilirea de către administrația Biden a Zilei Vizibilității Transgender chiar de praznicul Învierii Domnului a fost doar o concidență, primește o găleată cu apă rece în cap.

Evident că nu a fost o întâmplare. Pentru a nu exista nici un dubiu în acest sens, Joe Biden a postat în Duminica Paștilor următorul mesaj pe X:

„Astăzi, de Ziua Vizibilității Transgender, am un mesaj simplu pentru toți americanii trans: Vă văd. Ați fost făcuți după chipul lui Dumnezeu și meritați respect și demnitate.”

Valul de indignare provocat în rândul unei națiuni totuși creștine – cum (încă) sunt americanii – de către un președinte care se declară „catolic fidel” și se mai află și în campanie electorală nu a făcut administrația Biden să dea nici cu un milimetru înapoi.

Dimpotrivă, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, a declarat:

„Ca un creștin care sărbătorește Paștile în familie, președintele Biden militează pentru apropierea dintre oameni și pentru respectarea demnității și libertății fiecărui american.

Și a adăugat:

„Din nefericire, nu este surprinzător că politicienii încearcă să dezbine și să slăbească țara noastră cu o retorică crudă (!), dușmănoasă (!) și necinstită. Președintele Biden nu va abuza niciodată de credința sa în scopuri politice sau lucrative.”

Care credință?