ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un discurs rostit miercuri în Colorado, președintele Joe Biden a declarat că fiul său, Beau, ar fi fost ucis în Irak. În realitate, a murit de cancer la creier.

Liderul american octogenar s-a referit la sine însuși, descriindu-se ca „tatăl unui om care a câștigat steaua de bronz pentru servicii remarcabile și care și-a pierdut viața în Irak”.

De fapt, Beau Biden a murit în 2015, suferind de un cancer la creier.

Într-o declarație dată publicității la vremea respectivă, Joe Biden a arătat:

„Cu inimile zdrobite de durere, Hallie, Hunter, Ashley, Jill și cu mine anunțăm decesul soțului, fratelui și fiului nostru, Beau, după ce s-a luptat cu un cancer la creier cu aceeași integritate, curaj și putere pe care le-a demonstrat întreaga sa viață... Maior în Garda Națională din Delaware, a fost un veteran al războiului din Irak și a fost decorat cu Steaua de Bronz.”

Potrivit New York Times, Beau Biden a fost ofițer în Justiția Militară și a fost trimis în Irak în 2008.

Potrivit unui sondaj recent realizat de CBS News și YouGov, 73% dintre americani ar fi de acord cu limitarea vârstei pentru politicienii aleși.

VIDEO: